Nieuws

Nieuws

Opslag ADR goederen in Roermond

Reeds jarenlang zijn wij in Roermond en daarbuiten een bekende partner voor expeditie, op- en overslag van normale ongevaarlijke goederen. Bedrijven die opslag zochten voor gevaarlijke goederen waren aangewezen op dienstverleners ver buiten onze regio. Dan spreken we vanuit Roermond over een straal van minstens 50 km. Daar willen wij graag verandering in brengen! Wij zijn voornemens om in Roermond een locatie in te richten voor de opslag van gevaarlijke goederen. Een eerste concrete aanvraag daartoe hebben we al ontvangen.

Inventarisatie van behoeftes aan opslag gevaarlijke stoffen en hun klasse

Inmiddels hebben wij een traject opgestart waarvan vergunningen, opleidingen, certificatie (ISO 14001 en ISO 9001) en inrichting deel uit maken. Om echt goed in te kunnen spelen op uw behoefte en vooral welk type gevaarlijke goederen u eventueel wilt opslaan zijn wij nu bezig hier een inventarisatie van te maken. Zodat wij met het ontwikkelen van deze nieuwe dienst hier zo veel mogelijk rekening mee kunnen houden.

Lastenverlichting

Bovendien geldt natuurlijk dat hoe meer bedrijven hier aan mee doen, des te interessanter het zal worden vanuit kostenoogpunt. Daarnaast kan het voor u een lastenverlichting betekenen voor wat betreft regelgeving en voorwaarden die bij de opslag van gevaarlijke goederen komt kijken. Dat nemen wij u graag uit handen!

Contact of meer informatie?

Wij vragen u als relatie om binnen uw bedrijf te inventariseren of u hier behoefte aan heeft. Wij stellen het zeer op prijs indien u dit aan ons door wilt geven. U kunt mailen naar sales@transcargo.nl of u belt naar Wim Ramaekers of Jos Sturme telefoon: + 31 (0) 475 37 12 12. Uiteraard staan wij u ook graag persoonlijk te woord. 

Terug naar het overzicht