Nieuws

Nieuws

Landenspecialisatie: Verenigd Koninkrijk

GBTranscargo BV regelt o.a. vervoer van en naar alle landen van Europa. In deze nieuwsbrief belichten wij het transport van en naar het Verenigd Koninkrijk.

Dagelijks organiseren wij vervoer via de tunnel of met de ferry naar het Verenigd Koninkrijk. Dat kan zijn via de Calais (tunnel) of met de ferry vanuit Rotterdam naar Dover of Immingham. Het transport met de ferry kan voor opleggers zowel begeleid als onbegeleid zijn. Dat wil zeggen: de chauffeur gaat wel of niet mee aan boord. Gaat de chauffeur niet mee op de boot dan wordt het transport overgedragen aan een Britse vervoerder. Voor wat betreft Engeland en Ierland werken wij in veel gevallen met Britse vervoerders.

Transcargo BV regelt niet alleen transport van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk en retour maar ook vanuit het Verenigd Koninkrijk naar o.m. Duitsland, België en Scandinavië. Het soort goederen dat vervoerd wordt is heel divers maar het betreft vaak transportvragen uit de automotive industrie. Uiteraard verzorgen wij ook voor deze bestemmingen zowel groupage- als compleetzendingen.

In steeds meer grote steden in heel Europa gelden specifieke milieuzones, zo ook in Londen. In deze zones mag niet iedere vervoerder komen. Wij werken voor Londen en ook andere grote steden samen met lokale partners zodat wij te allen tijden tot bij de klant kunnen leveren. 

Meer weten over de mogelijkheden van en naar het Verenigd Koninkrijk? Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht