Nieuws

Nieuws

Jos Sturme in ‘Ondernemersbelangen’

Transcargo helpt de ideeën van zijn klanten waarmaken. Een prachtige tekst op de cover van de nieuwste uitgave van ‘Ondernemersbelangen’. Wie doorbladert naar pagina 8 ziet dat een complete spread is gewijd aan een interview met Jos.

Jos legt aan ‘Ondernemersbelangen’ uit hoe het komt dat Transcargo groeit in een tijd waarin juist veel (transport)ondernemingen het zwaar hebben. Eigenlijk is het een kwestie van hard werken, slim ondernemen en investeren in kwaliteit en vakkennis. In het transport moet je zo snel mogelijk overal op kunnen inspelen. Dat slimme ondernemen zie je onder meer terug in hoe Transcargo met zijn tijd meegaat. Het logistieke proces is compleet geautomatiseerd, er wordt al jaren hard gewerkt om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en onlangs is een ADR-warehouse geopend. De eerste in de regio.

Zulke veranderingen vragen natuurlijk om geschoolde werknemers. Onze medewerkers volgen daarom, behalve taalcursussen – samen spreken ze acht talen, ook opleidingen op het gebied van ADR, automatisering en douane technische zaken.

En slim ondernemen is ook nieuwe kansen zien en benutten. Op termijn zorgt Transcargo voor de afhandeling van douanefaciliteiten voor goederen die in Europa nog niet zijn ingeklaard. En het is mogelijk om al vanaf 50 vierkante meter opslagruimte te huren. Bovendien kunnen klanten bij Transcargo terecht voor logistiek advies. 

‘Ondernemersbelangen’ is een magazine van Het Ondernemersbelang, een platform voor kansrijk ondernemen. Wie het magazine niet in zijn handen heeft gehad, kan het online lezen op www.ondernemersbelang.nl.

Terug naar het overzicht