Nieuws

Nieuws

Inventarisatie opslag ADR goederen in Roermond: positief!

In onze vorige nieuwsbrief berichtten wij u over onze plannen een opslaglocatie te realiseren voor gevaarlijke goederen. Terwijl wij het vergunningentraject en het overleg met diverse partners waaronder de Gemeente Roermond reeds in gang hebben gezet, waren wij vooral heel benieuwd hoe groot de behoefte aan een dergelijke opslagvoorziening is. Wij zijn verheugd met het aantal reacties en kunnen u daarom melden dat wij verder gaan met dit project.

Wij worden hierin begeleid door een extern adviesbureau. Na deze positieve inventarisatie gaan wij verder met de volgende stap. Daarbij volgen wij meerdere sporen tegelijk zodat we uit mogen gaan van een reële planning waarbij de opslaglocatie van gevaarlijke goederen binnen nu en anderhalf jaar een feit moet zijn.

Ondanks onze intensieve inspanningen op dit vlak realiseren wij ons dat anderhalf jaar nog een lange periode is. Via deze nieuwsbrief zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van onze vorderingen.
Voor meer informatie over de opslag van ADR goederen kunt u mailen naar sales@transcargo.nl  of u belt naar Wim Ramaekers of Jos Sturme telefoon: + 31 (0) 475 37 12 12. Uiteraard staan wij u graag persoonlijk te woord.
 

Terug naar het overzicht