Nieuws

Nieuws

Griekenland


In onze vorige nieuwsbrief berichtten wij u over onze geplande reis naar Griekenland. Inmiddels zijn wij daar geweest en hebben wij onze belangrijkste klanten bezocht. We kunnen niet anders dan concluderen dat de crisis in Griekenland zichtbaar en merkbaar is. Desondanks blijven wij er van overtuigd dat wij als expediteur onze positie op de Griekse markt kunnen vasthouden. Ons vertrouwen is groot wat dat betreft.
De afgelopen periode hebben wij dan ook al diverse initiatieven ondernomen om onze status van Griekenland specialist waar te blijven maken. En niet zonder succes!

Zo is het koel- en vriestransport opgezet en zijn we actief bezig met een verkoopcampagne. Wij hebben contact met bedrijven in Nederland, België en Duitsland en brengen hier onze Griekenland expertise onder de aandacht. Dit heeft al geresulteerd in concrete zendingen.

Onze partners in Griekenland doen dit zelfde op de Griekse markt.Ondanks de moeilijke situatie in Griekenland kunnen onze klanten rekenen op onze vertrouwde service en de beste tarieven!
Voor meer informatie over vervoer van en naar Griekeland, kunt u contact opnemen met  Kitty Hendrikx T +31(0)475 37 12 13 E khendrikx@transcargo.nl
 

Terug naar het overzicht