Nieuws

Nieuws

Griekenland

GreeceZoals u wellicht weet is Griekenland een van de belangrijkere landen voor Transcargo BV. Gezien de actuele situatie en de europroblematiek houden wij u hierbij op de hoogte. Wij signaleren dat er vooral minder transportstromen van consumentengoederen (non food) richting Griekenland gaan. Daar staat tegenover dat er wel meer levensmiddelen (food) naar Griekenland worden vervoerd. Bovendien zien wij een tendens, sinds een jaar, dat de export vanuit Griekenland beduidend is toegenomen.

Er gaat meer transport over de weg daar waar vroeger meer over zee ging. Diverse rederijen zijn gestopt met lijndiensten. Ook zien wij dat de volumes over het algemeen kleiner zijn. Transcargo BV is specialist in deel- en groupagezendingen. Deze service hadden wij al en deze blijft ook nu zeker behouden. Vanuit Roermond rijden en er dagelijks meerdere auto's naar Griekenland.

Door de huidige onrust hebben wij wel regelmatig te maken met vertragingen. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Uiteraard volgen wij alle ontwikkelingen nauwgezet en informeren wij onze klanten altijd direct. In geval van aangekondigde stakingen proberen wij hier rekening mee te houden en kijken wij naar alternatieven. Indien nodig wijken wij uit met routes via de Balkan landen.

Voor meer informatie over vervoer van en naar Griekenland: Kitty Hendrikx T 0475 37 12 13 E khendrikx@transcargo.nl.
  

Terug naar het overzicht