Nieuws

Nieuws

Geslaagde test met nieuwe gasblusinstallatie

De brandweer Roermond was donderdag 28 augustus 2014 aanwezig bij de test van de gasblusinstallatie in de nieuwe ADR-loods van Transcargo. Het doel was te kijken of het gebouw brandveilig is.

De geslaagde test is uitgevoerd onder toeziend oog van onder meer de gemeente Roermond, R2B Inspecties B.V., de bouwcoördinator, de architect, klanten die van deze hal gebruik gaan maken en medewerkers van Transcargo. De brandweer deed diverse metingen. Zo is bijvoorbeeld de gasblusinstallatie, waaraan 96 cilinders met C02-gas zijn gekoppeld, uitgebreid getest.

ADR-goederen (Accord européen relatif au transport international de marchandises Dangereuses par Route) vallen onder het verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.

Onze nieuwe loods voldoet aan alle eisen die gelden voor de opslag van milieubelastende goederen die onder de PGS-15 regelgeving vallen. Zo is de loods behalve de gasblusinstallatie uitgerust met automatisch sluitende deuren.

Transcargo ziet de opslag van verpakte gevaarlijke stoffen als een uitstekende aanvulling op zijn dienstverlening. Vanaf nu kunt u uw gevaarlijke stoffen bij ons opslaan.

Neem voor meer informatie contact op met Jos Sturme via telefoonnummer: 0475–371214 of e-mail: jsturme@transcargo.nl.

Terug naar het overzicht