Nieuws

Nieuws

Even voorstellen: Transcargo Hellas

Deze keer stellen wij graag onze vaste partner in Griekenland aan u voor: Transcargo Hellas. Op de vestiging in Vrilissia, een voorstad van Athene, werkt directeur Dionysis Mouzakis samen met zijn medewerkers  Aris Kourkoubetis,  John Georgantas. Onze samenwerking is gestart in 1998 en is in de loop der jaren steeds intensiever geworden. Transcargo Hellas behartigt onze belangen in Griekenland. Tevens regelen zij ter plekke het deeltransport met kleinere wagens nadat onze auto’s vanuit Roermond in Aspropyrgos, vlakbij Athene gearriveerd zijn. Daarnaast handelt Transcargo Hellas alle transportaanvragen vanuit Griekenland af en coördineert het vervoer richting andere landen in Europa. Dit betreft zowel deel- als compleet ladingen.


directeur Dionysis Mouzakis en v.l.n.r. Aris Kourkoubetis, John Georgantas

Betrouwbare partner

Sinds de crisis is er sprake van een betere balans tussen de Griekse import en export. Er wordt minder door Griekenland geïmporteerd. Wat ons betreft is dit een positieve ontwikkeling. Dit heeft onder meer tot gevolg dat er minder ‘lege kilometers’ rijden. Bovendien zijn we er trots op om te kunnen melden dat ondanks de economische crisis en teruglopende volumes Tanscargo Hellas een betrouwbare partner blijkt te zijn. Het serviceniveau is even goed als altijd. Wij merken dat ook collega expediteurs voor hun transporten naar Griekenland graag met ons samenwerken. Het is duidelijk dat het transport bij Transcargo BV en Transcargo Hellas in goede handen is.

Voor meer informatie over vervoer van en naar Griekeland, kunt u contact opnemen met  Kitty Hendrikx T +31(0)475 37 12 13 E khendrikx@transcargo.nl

Terug naar het overzicht