Nieuws

Nieuws

Bezoek Parkmanagement

Parkmanagement Roermond heeft donderdag 25 september een bezoek gebracht aan Transcargo. Collega Jos Sturme hield een kleine toespraak waarna nog voldoende tijd was om onder het genot van een kop koffie elkaar beter te leren kennen.

Parkmanagement is een stichting die toeziet op de leefbaarheid en veiligheid van bedrijventerreinen. De op het terrein gevestigde ondernemingen zijn lid en door intensieve samenwerking met onder meer de gemeente, de provincie, OML, de brandweer en de politie wordt de kwaliteit van het terrein gewaarborgd en verbeterd.

Dhr. Michel Goebbels van G+S Industries en voorzitter van Bedrijvenvereniging Roerstreek was bij het bezoek aanwezig. Hij is onder de indruk van het ondernemerschap van Transcargo. “Het is duidelijk dat Transcargo kansen ziet en deze ook benut.” Als voorbeelden noemt hij de nieuwe ADR-loods en de goede vindbaarheid van Transcargo op internet. “De manier waarop de mensen van Transcargo omgaan met de vele aanvragen via internet toont aan dat ze veel kennis en kunde hebben van de benodigde processen. Het was een interessant bezoek.” 

Terug naar het overzicht